Syksyn tapahtumia

Järjestän Joensuussa Riverian kanssa yhteistyössä TRE:n peruskurssin pe 12.11.2021 klo 14–17.30. Tarkempia tietoja kurssin ohjelmasta ja järjestelyistä sekä ilmoittautumislinkin löydät täältä. 

Hyvin alustavasti on ollut puhetta myös TRE-kurssista Savonlinnan suunnassa. Jos tämä kiinnostaa, niin pistä viestiä tiina@tutkivaote.fi Ilmoitan kiinnostuneille, kun kurssi on varmistunut. 

Nyt syyskuussa en aloita vielä ryhmää, vaan odottelen, että kaikki halukkaat ja ne, keille rokotus koronaa vastaan on mahdollinen, ovat saaneet rokotteen. Jos ei tule yllätyksiä, niin kurssi alkaa lokakuussa. Kannattaa liittyä sähköpostilistalle osoitteessa www.tutkivaote.fi tai seurata ilmoittelua Facebookissa, niin saat ensimmäisten joukossa tiedot uusista kuvioista. 

Yksilö- ja pariohjauksiin voi myös kysellä aikoja sähköpostitse tiina@tutkivaote.fi tai puhelimella numerosta 040 7166107. 

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, tiedotan aloittavani keho-orientoituneen työnohjaajakoulutuksen. Tutkivan otteen palvelut tulevat siis  laajentumaan ensin harjoitusasiakkuuksiin ja sitten eri menetelmiä hyödyntävään työnohjaukseen. 

Näissä merkeissä toivotan oikein mukavaa alkavaa syksyä nykyisille ja tuleville Tutkivan otteen asiakkaille!