Työnohjaus yksilöille, ryhmille ja yhteisöille

Työnohjauksen hintaan vaikuttavat monet asiat. Näitä ovat esimerkiksi, onko kyse yksilö- vai ryhmätyönohjauksesta, ryhmän koko, prosessin arvioitu kesto ja tapaamispaikka, tapaamisten kesto ja tiheys jne. Hinnoitteluni noudattaa alan yleistä hintatasoa ja työnohjaus on jonkin verran TRE-ohjausta hintavampaa.
Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi ja mietitään, kuinka voisit parhaiten hyötyä ohjauksestani. Tämän jälkeen saat tarjouksen harkittavaksesi. Yhteydenotto ei vielä sido mihinkään.

TRE-ohjaus ryhmille

Ilmoitan Ajankohtaista-osiossa sekä etusivulla tilattavissa olevassa uutiskirjeessä alkavista pienryhmistä.

Minut voi tilata vetämään omalle ryhmälle harjoituksen, jonka kesto on 1,5 h. Jos se tapahtuu Tutkivan otteen tai sinun omissa tiloissasi, ryhmäohjauksen hinta on 18 euroa osallistuja (minimi 180 euroa/kerta). Muussa tapauksessa tilavuokra ja mahdolliset matkakustannukset Joensuun ulkopuolelle lisätään hintaan. Hintaan sisältyy ohjauksen suunnittelu ryhmän tarpeiden mukaan, ohjaus sekä materiaalit.

TRE-ohjaus yksilöille ja pareille

Yksittäiset TRE-ohjauskerrat
60 min, 72 euroa (sis. alv 24%)

Ohjauspaketit Alku, Polku ja Matka

TRE:n yksilö- ja pariohjaus on suunniteltu Alku- ja Polku-aloituspaketeiksi. Alku-paketissa päästään hyvin liikkeelle harjoituksessa ja Polku-paketin aikana voidaan syventää harjoitusta sekä rakentaa sitä yksilöllisemmäksi. Molempien pakettien sisältöjä on mahdollista muokata tarpeitasi ja aiempaa TRE-kokemustasi vastaaviksi. Suunnittelemme ohjauksen rytmityksen yhdessä ensimmäisellä tapaamiskerralla. Jatkotyöskentelystä ja sen hinnoittelusta sovimme erikseen.

Matka-paketti yhdistää TRE- ja työnohjausta. Löydät sen tarkemman kuvauksen alta.

TRE-paketti Alku

Kolme tapaamista, 3 h 15 min, 210 euroa (sis. alv 24%)

  • Aloitustapaaminen (75 min): TRE:n aloittaminen, ohjauksen tavoitteista sopiminen sekä alkuliikkeiden ohjaus.
  • TRE-harjoitus (60 min): alkuliikkeiden huolellinen läpikäyminen
  • TRE-harjoitus (60 min): tärinä säätely ja jatko-ohjauksesta sopiminen.

TRE-paketti Polku

Viisi tapaamista, 5 h 15 min, 345 euroa (sis. alv 24%)

  • Aloitustapaaminen (75 min): TRE:n aloittaminen, ohjauksen tavoitteista sopiminen ja alkuliikkeiden ohjaus.
  • TRE-harjoitus (60 min): alkuliikkeiden huolellinen läpikäyminen
  • TRE-harjoitus (60 min): tärinän säätely
  • TRE-harjoitus (60 min): asiakkaan yksilöllinen TRE-prosessi
  • TRE-harjoitus (60 min): harjoituksen tavoitteiden toteutumisen arviointi, tarkentaminen ja mahdollinen uudelleen suuntaus sekä jatko-ohjauksesta sopiminen.

TRE- ja työnohjauspaketti Matka

Kymmenen 75 minuutin tapaamista, 12 h 30 min, 1400 euroa (sis. alv 24%).

Tämä noin vuoden mittainen prosessi käynnistyy aloitustapaamisella, jonka aikana keskustelemme ohjauksen tavoitteista ja käymme läpi TRE:n perusteet. Aluksi tapaamisia on tiheämmin, mutta prosessin edetessä pääpaino siirtyy ohjattavan omalle työskentelylle ja kuukausittaisissa tapaamisissa varmistetaan, että prosessi etenee asianmukaisesti.

Jos ohjattavalla ei ole aiempaa kokemusta TRE:stä, niin ensimmäisten ohjauskertojen aikana opetellaan yhdessä TRE:n alkuliikkeet ja tutustutaan tärinän säätelyyn.

Kun tärinä alkaa tuntua luontevalta ja turvalliselta, siirrymme kohti asiakkaan yksilöllistä työnohjausprosessia. Siihen kuuluu TRE-harjoittelua sekä poimintoja työnohjauksen menetelmistä ohjattavan tarpeiden mukaan. Prosessiin kuuluu myös tavoitteiden toteutumisen arviointi sekä työskentelyn mahdollinen uudelleen suuntaaminen.

Tämä kokonaisuus on suunniteltu työnohjaus- ja TRE-ohjauskokemusteni pohjalta. Olen huomannut, että TRE-prosessin edetessä ohjattavat kykenevät yhä oivaltavammin integroimaan tärinän tuottamia oivalluksia muuhun elämäänsä. Tämä työskentelytapa hyödyntää keholliseen työskentelyyn sisältyviä mahdollisuuksia löytää uusia näkökulmia asioihin, jotka eivät tunnu ratkeavan niitä päässä ”pyörittelemällä”. Prosessi on suunniteltu työnohjaukseksi, mutta sen aikana on mahdollista työstää myös muita kysymyksiä.

Olen nimennyt kokonaisuuden sen tavoitteen mukaisesti. Vuoden kestävän prosessi on matka, jolle asetetaan tavoitteita ja työskennellään niiden saavuttamiseksi. Keholliset oivallukset konkretisoituvat teoiksi ja sitä kautta tavoitelluksi muutokseksi.

Matka-paketti on mahdollista maksaa kahdessa tai kolmessa osassa.

Yrityksille ja yhteisöille

TRE-harjoitusten yksilö- ja ryhmäohjausten lisäksi yritykset ja yhteisöt voivat tilata minulta pitemmän koulutuksen (2-3h), jossa TRE-harjoitus yhdistyy tutkittuun tietoon levon, palautumisen ja mielekkään tekemisen merkityksestä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Voimme sopia myös pitempikestoista yhteistyöstä yhteisösi ja sen jäsenten hyvinvoinnin tueksi. Tästä voit pyytää tarjousta. Kokonaisuus sopii hyvin osaksi työhyvinvointitoimintaa.

Peruutusehdot

Jos joudut perumaan käyntisi, teethän sen ajoissa, viimeistään edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Tämän jälkeen perutuista tai perumatta jätetyistä ajoista veloitetaan täysi maksu. Sairastumisen vuoksi voit perua tapaamisen myös myöhemmin, kuitenkin vähintään 6 tuntia ennen varatun ajan alkua.

Ajanvaraukset

Puh. 040 7166107
tiina@tutkivaote.fi

Varattuasi ensimmäisen ohjausajan saat ennen tapaamista sähköpostiisi kirjalliset ohjeet osallistumisesta. Niiden mukana tulevat myös ohjeet saapumisesta.