Yksilö-, pari- ja ryhmäohjausta

Yksittäiset TRE-ohjauskerrat, 1 h, 62 euroa (sis. voimassa olevan alv:n)

Ohjauspaketit Alku ja Polku

TRE:n yksilö- ja pariohjaus on suunniteltu aloituspaketeiksi. Alku-paketissa päästään hyvin liikkeelle harjoituksessa ja Polku-paketin aikana voidaan syventää harjoitusta sekä rakentaa sitä yksilöllisemmäksi. Molempien pakettien sisältöjä on mahdollista muokata tarpeitasi ja aiempaa TRE-kokemustasi vastaaviksi. Suunnittelemme ohjauksen rytmityksen yhdessä ensimmäisellä tapaamiskerralla. Jatkotyöskentelystä ja sen hinnoittelusta sovimme erikseen.

TRE-paketti Alku

Kolme tapaamista, 3 h 15 min, 180 euroa (sis. voimassa olevan alv:n)

  • Aloitustapaaminen (75 min): TRE:n aloittaminen, ohjauksen tavoitteista sopiminen sekä alkuliikkeiden ohjaus.
  • TRE-harjoitus (60 min): alkuliikkeiden huolellinen läpikäyminen
  • TRE-harjoitus (60 min): tärinä säätely ja jatko-ohjauksesta sopiminen.

TRE-paketti Polku

Viisi tapaamista, 5 h 15 min, 260 euroa (sis. voimassa olevan alv:n)

  • Aloitustapaaminen (75 min): TRE:n aloittaminen, ohjauksen tavoitteista sopiminen ja alkuliikkeiden ohjaus.
  • TRE-harjoitus (60 min): alkuliikkeiden huolellinen läpikäyminen
  • TRE-harjoitus (60 min): tärinän säätely
  • TRE-harjoitus (60 min): asiakkaan yksilöllinen TRE-prosessi
  • TRE-harjoitus (60 min): harjoituksen tavoitteiden toteutumisen arviointi, tarkentaminen ja mahdollinen uudelleen suuntaus sekä jatko-ohjauksesta sopiminen.

Ryhmäohjaukset

Ilmoitan Ajankohtaista-osiossa sekä etusivulla tilattavissa olevassa uutiskirjeessä alkavista ryhmistä.

Minut voi tilata vetämään omalle ryhmälle harjoituksen, jonka kesto on 1,5 h. Jos se tapahtuu omissa tiloissasi, ryhmäohjauksen hinta on 15 euroa osallistuja (minimi 120 euroa/kerta). Muussa tapauksessa tilavuokra ja mahdolliset matkakustannukset Joensuun ulkopuolelle lisätään hintaan. Hintaan sisältyy ohjauksen suunnittelu ryhmän tarpeiden mukaan, ohjaus sekä materiaalit.

Yrityksille ja yhteisöille

TRE-harjoitusten yksilö- ja ryhmäohjausten lisäksi yritykset ja yhteisöt voivat tilata minulta pitemmän ohjauksen (2-3h), jossa TRE-harjoitus yhdistyy tutkittuun tietoon levon, palautumisen ja mielekkään tekemisen merkityksestä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Voimme sopia myös pitempikestoista yhteistyöstä yhteisösi ja sen jäsenten hyvinvoinnin tueksi. Tästä voit pyytää tarjousta. Kokonaisuus sopii hyvin osaksi työhyvinvointitoimintaa.

Peruutusehdot

Jos joudut perumaan käyntisi, teethän sen ajoissa, viimeistään edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Tämän jälkeen perutuista tai perumatta jätetyistä ajoista veloitetaan täysi maksu. Näin korona-aikana voit flunssaoireiden vuoksi perua tapaamisen myös myöhemmin, kuitenkin vähintään 6 tuntia ennen varatun ajan alkua.

Ajanvaraukset

Puh. 040 7166107
tiina@tutkivaote.fi

Varattuasi ensimmäisen ohjausajan saat ennen tapaamista sähköpostiisi kirjalliset ohjeet osallistumisesta. Niiden mukana tulevat myös ohjeet saapumisesta.