Ohjaajana Tiina osaa luoda ilmapiirin, jossa on turvallista ja helppoa olla. TRE on oiva tapa tutustua omaan kehoon ja poistaa stressiä ilman suorituspaineita.”

Iiris, 41

”Itselleni tärkeintä Tiinan työnohjauksessa oli luottamuksen ilmapiiri, jonka Tiina omalla olemuksellaan ohjaustilanteeseen loi. Henkilökohtaisista ja työyhteisöön liittyvistä asioista ei ole mahdollista puhua ja niitä ratkoa ilman luottamusta. Minuun teki suuren vaikutuksen myös se miten joustavasti erilaisia menetelmiä käyttäen Tiina ohjasi tilannetta. Kehollisuus oli mukana ohjauksessa vahvasti, mutta koin, että sitä käytettiin nimenomaan välineenä.  Eli juuri niissä kohdissa, kun se oli ohjauksellisesti tärkeää ja hyödytti minua, ei päälle liimattuna. Sain työnohjauksesta valtavasti tukea haastavassa vaiheessa työelämääni. Voin lämpimästi suositella Tiinan työnohjausta!”

Anne, yksilötyönohjaus


En tiennyt TRE-menetelmästä ennalta mitään, mutta lähdin kokeilemaan avoimin mielin, sillä kaipasin keinoa rentoutua. TRE on jopa jännittävää ja hämmentävää ja vieläkin mietin mitä kehossani tapahtuu ja miksi. Olen kuitenkin oppinut nauttimaan tärinästä ja koen sen auttavan minua monin tavoin – olen ottanut askeleen rentoutumisen oppimista kohden. Aina ei tarvitsekaan ymmärtää syitä, ja ajattelen, että se onkin osa rentoutumista fyysisen tärinän rinnalla. Toimii! Tiinan ohjauksessa on turvallista olla ja tutkia, mitä tärinä kulloinkin itselle tarkoittaa.”

TRE-kurssin osallistuja

”Tiinan työnohjaus on nimensä veroista. Hetkeen heittäydytään tutkivalla otteella. Tiinalla on ihana kyky pysähtyä ja pysäyttää tilanteita tutkimiselle. Tiina on aistiva, mukautuva ja heittäytyvä ohjaaja. Mitään ei ole koskaan liikaa tai liian vähän, vaan juuri sopivasti – meille. Työnohjauksien jälkeen olo on kuultu, voimaantunut ja energinen. Keholliset menetelmät toimivat. Näitä hetkiä meidän työtiimimme odottaa aina.”

Minna Eronen, yhteisötyönohjaus, ToiMinnanTaika


Minulle aivotyötä tekevälle ruumis on ollut aina toissijainen suhteessa mieleen. TREssä asetelma on toisin, ruumis ottaa vallan ja rentouttaa paitsi ruumiin myös mielen. Tämä on etenkin alkuun hämmentävää, mutta Tiinan vetämässä TRE-harjoituksessa olo on turvallinen – sellaisessa asiantuntevassa ja lempeässä ohjauksessa voi päästää irti ja antaa rentouttavan tärinän tulla.”

Ansku, 45v


TRE-kurssi oli mukava kokemus, joka avasi näkymiä omaan kehoon, rentoutumiseen ja stressin poistamiseen. Siellä oli mukavan seesteinen ja rento tunnelma, ja ryhmässä kukin sai keskittyä omaan harjoitukseen. Ohjaus oli ammattimaista ja Tiina osasi näyttää liikkeet tarpeeksi havainnollisesti ja huolehti kaikkien hyvinvoinnista.”

Saara, 49 v

”Tunnille voi mennä omana itsenään eikä tarvitse jännittää ollenkaan.”

TRE-pienryhmäohjauksen asiakas