Ohjaajana Tiina osaa luoda ilmapiirin, jossa on turvallista ja helppoa olla. TRE on oiva tapa tutustua omaan kehoon ja poistaa stressiä ilman suorituspaineita.”

Iiris, 41

En tiennyt TRE-menetelmästä ennalta mitään, mutta lähdin kokeilemaan avoimin mielin, sillä kaipasin keinoa rentoutua. TRE on jopa jännittävää ja hämmentävää ja vieläkin mietin mitä kehossani tapahtuu ja miksi. Olen kuitenkin oppinut nauttimaan tärinästä ja koen sen auttavan minua monin tavoin – olen ottanut askeleen rentoutumisen oppimista kohden. Aina ei tarvitsekaan ymmärtää syitä, ja ajattelen, että se onkin osa rentoutumista fyysisen tärinän rinnalla. Toimii! Tiinan ohjauksessa on turvallista olla ja tutkia, mitä tärinä kulloinkin itselle tarkoittaa.”

TRE-kurssin osallistuja

Minulle aivotyötä tekevälle ruumis on ollut aina toissijainen suhteessa mieleen. TREssä asetelma on toisin, ruumis ottaa vallan ja rentouttaa paitsi ruumiin myös mielen. Tämä on etenkin alkuun hämmentävää, mutta Tiinan vetämässä TRE-harjoituksessa olo on turvallinen – sellaisessa asiantuntevassa ja lempeässä ohjauksessa voi päästää irti ja antaa rentouttavan tärinän tulla.”

Ansku, 45v

TRE-kurssi oli mukava kokemus, joka avasi näkymiä omaan kehoon, rentoutumiseen ja stressin poistamiseen. Siellä oli mukavan seesteinen ja rento tunnelma, ja ryhmässä kukin sai keskittyä omaan harjoitukseen. Ohjaus oli ammattimaista ja Tiina osasi näyttää liikkeet tarpeeksi havainnollisesti ja huolehti kaikkien hyvinvoinnista.”

Saara, 49 v