Pienryhmät käynnistyvät helmikuussa – tervetuloa mukaan

Katso alta aikataulut ja ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia tai soittamalla minulle. Yhteystietoni löydät täältä. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun, jonka maksamalla varaat paikkasi ryhmässä. Hinnaston löydät sivun alaosasta.

Kevään aikataulut ovat voimassa 12.2. alkaen toukokuun loppuun saakka. Hiihtolomaviikolla 4.–10.3. ei ole ohjauksia, mikä huomioidaan korttien voimassaoloajassa.

TRE®-pienryhmäohjaus keskiviikkoisin klo 18–19.15

Trauma and Stress Releasing Exercises eli TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä, joka rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin tai jännittämisen jähmettämää kehoa. Menetelmässä käynnistetään lihasten vapinana tai tärinänä alkava luonnollinen ja nopeasti vaikuttava palautumismekanismi. Tunneilla tutustutaan vireystilan säätelyn perusteisiin sekä tehdään alkuliikkeistä, tärinästä ja loppurentoutuksesta koostuva harjoitus. Osallistuminen ei edellytä tietoa tai kokemusta TRE:stä. Ohjaamani itsehoidollinen TRE sopii ihmisille, joiden fyysinen ja psyykkinen terveydentila on normaali ja vakaa. Otathan minuun yhteyttä, jos pohdit menetelmän soveltuvuutta itsellesi.

TRE®-pienryhmäohjaus torstaisin klo 17.30–18.45

Tälläkin tunnilla perehdytään vireystilan säätelyyn sekä tehdään alkuliikkeistä, tärinästä ja loppurentoutuksesta koostuva TRE-harjoitus. Ohjaamani itsehoidollinen TRE sopii ihmisille, joiden fyysinen ja psyykkinen terveydentila on normaali ja vakaa. Otathan minuun yhteyttä, jos pohdit menetelmän soveltuvuutta itsellesi. Tarkempaa tietoa TRE:stä löydät täältä

Palauttava syvärentoutus perjantaisin klo 17–18.15

Tämä on lempeä keholliseen työskentelyyn perustuva tunti, joka rentouttaa kehon ja mielen työviikon päätteeksi. Ohjaus aloitetaan sanallisella tai kehollisella harjoituksella, jonka aikana luodaan katsaus siihen, mitä viikon aikana on tapahtunut ja kokeillaan, josko voisi päästää irti työhön liittyvistä ajatuksista. Tunti päättyy lempeää liikettä sisältävään syvärentoutukseen, jonka aikana mieli saa lepoa ja keho palautuu rasituksesta. Harjoitus itsessään kestää noin tunnin, mutta sen päälle voi halutessaan jäädä hetkeksi paikalle juttelemaan teekupposen äärellä. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Ohjeita

Voit ostaa joko viiden tai kymmenen kerran kortin joko keskiviikon, torstain tai perjantain ryhmään. Koska ohjaus tapahtuu pienryhmissä, sinun on ilmoittautuessasi kerrottava, mihin ryhmään osallistut. Näin varmistetaan, että ryhmäkoko ei kasva liian suureksi ja jokainen kortin ostanut mahtuu varaamaansa ryhmään. Halutessasi voit tietysti ostaa myös useamman kortin, mikä oikeuttaa useampaan viikkokertaan.

Viiden kerran kortti on voimassa 6 viikkoa maksupäivästä ja sen hinta on 90 € (sis. alv. 24 %).

Kymmenen kerran kortti on voimassa 12 viikkoa maksupäivästä ja sen hinta on 160 € (sis. alv. 24 %).

Kaikki Tutkivan otteen viikkotunnit ohjataan pienryhmässä, jonka maksimikoko on kymmenen henkeä. Tämä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen. Ohjauksessa keskityn juuri niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Ohjauksen yksilöllisyys perustelee tuntien hinnoittelua.

Paikan päällä on valmiina kaikki tarvittavat välineet ja matot, eli varusteeksi riittävät rennot vaatteet päälle.