Kevään kurssit ja kuulumiset

Tänä keväänä järjestän yhdessä Riverian kanssa Joensuussa TRE-kurssin.

Se on kuuden illan mittainen kurssi, joka kokoontuu maanantaisin 17.4.–29.5.2023 klo 18–19.15 (yht. 6 iltaa). Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olitpa vasta-alkaja tai jo kokenut TRE:n harrastaja. Tarkempaa tietoa tästä iltakurssista löydät tästä linkistä.

Valmistun toukokuussa keho-orientoituneeksi työnohjaajaksi. Sitä silmällä pitäen tiedotan jo nyt, että työnohjaushinnastoon on tulossa valmistumisen myötä korotuksia. Tulen todennäköisesti myös liittymään alv-rekisteriin eli myös TRE-ohjaukseen tullaan lisäämään alv:n osuus ja samalla teen pienen korotuksen hintoihin. Pidän tärkeänä, etten polje paikallista hintatasoa, vaan valmistuttuani hinnoittelen palveluni niin, että se on linjassa muiden kanssa ja ennen kaikkea vastaa sitä hyötyä, mitä ohjauksestani asiakkaat saavat. Työnohjauskoulutuksen suorittaminen on vahvistanut osaamista kehollisista menetelmistä sekä tuonut varmuutta ohjaamiseen.

Olisi erittäin mukava nähdä taas TRE:n merkeissä. Jos sinulla on kysyttävää Riverian kurssin järjestelyistä, niin ota yhteyttä Riverian Minna Karjalaiseen. Yhteystiedot löytyvät linkin takaa. Minulta saat lisätietoa TRE:stä. Kuulen mielelläni myös toiveitanne sisältöjen suhteen.