Tervetuloa TRE:n iltaryhmään tiistaisin

TRE-iltaryhmä kokoontuu tiistaisin 29.3.-3.5. klo 18–19.15

TRE® on lyhenne sanoista trauma, tension and stress releasing exercises. Käytännössä se tarkoittaa fyysisten harjoitusten sarjaa, joka venyttää ja rasittaa kevyesti lihaksia sekä auttaa kohdistamaan huomion kehon sisäisiin aistimuksiin. Liikkeiden avulla käynnistetään hermostoperäinen tärinä tai muu kehon liike, joka purkaa kehon ja mielen muodostaman kokonaisuuden eli kehomielen jännityksiä. Useimmiten harjoitus koetaan rauhoittavana ja rentouttavana, mutta TRE:tä voidaan käyttää myös yhteyden löytämiseksi tunnottomalta tai poissaolevilta tuntuviin kehonosiin. Sitä käytetään myös henkisen ja fyysisen palautumisen tukena, unenlaadun parantamiseksi sekä kiputuntemusten lievittämiseen.

Kurssilla opetellaan tekemään alkuliikkeet ja säätelemään tärinää niin, että voit jatkaa harjoittelua kotona turvallisesti ja omien tavoitteittesi mukaisesti. On myös mahdollista jatkaa ryhmäharjoitusta oman harjoittelun tukena. Saat tietoa TRE:n taustoista, kuten kehon stressireaktioista, niiden syntymisestä ja purkamisesta.

Sitoutuessasi käymään ryhmässä ja etsimään tilaa kotiharjoitukselle esimerkiksi kerran viikossa, koet TRE:n vaikutukset. Ymmärrät paremmin reaktioitasi kuormittaviksi kokemissasi tilanteissa ja opit luottamaan siihen, että kehosi toimii niissä tarkoituksenmukaisella tavalla.

Ryhmä alkaa 29.3.2022 ja kokoontuu kuusi kertaa 3.5. saakka.

Kurssin hinta on 80 euroa. 

Siinä tapauksessa, että koronan vuoksi joudun perumaan ohjauskertoja, voi nämä kerrat tulla korvaamaan toukokuussa.

Paikkana on ToiMinnanTaika-yrityksen sali osoitteessa Länsiviitta 2, Hasanniemi, Joensuu.

Ilmoittautumisen ja lisätiedot: tiina@tutkivaote.fi, puh. 040 7166107