Uusi työnohjausryhmä starttaa tammikuussa 2022

Sinulle, joka olet kiinnostunut tutkimaan työtäsi, arvojasi ja suhdettasi työhön.
Erityisesti, jos koet jaksamisen ja palautumisen haasteita.

Mitä ryhmätyönohjaus tarjoaa?

  • Säännöllisen ajan ja paikan tunnistaa työhön liittyviä tarpeitasi sekä mahdollisuuksiasi niiden toteuttamiseen.
  • Ryhmän tuen työhön ja jaksamiseen liittyvien kysymysten käsittelyyn ja ongelmien ratkaisemiseen.
  • Ohjaajan kokemuksen ja osaamisen muutosprosessin läpiviemisestä.

Voit lukea lisää työnohjauksesta esimerkiksi täältä

Kokoonnumme kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18–19.20 Joensuussa Hasanniemessä osoitteessa Länsiviitta 2 (ToiMinnan Taika -yrityksen tiloissa). Keväällä 2022 kokoontumiset ovat 11.1., 8.2., 15.3., 12.4. ja 10.5.

Työnohjauksen täsmällisemmistä tavoitteista sovimme yhdessä ensimmäisellä tapaamiskerralla. Ohjaus koostuu keskustelusta ja yhdessä sovituista kehollisista harjoituksista. Ryhmään otetaan enimmillään kuusi jäsentä. Lähtökohtaisesti toivon sinun sitoutuvan koko vuoden kestävään prosessiin. Ryhmän näin halutessa voimme jatkaa pitempäänkin.

Kevään ohjauksen hinta 90 e ja se laskutetaan, kun olet ilmoittautunut mukaan. Hinnoittelussa on huomioitu se, että ohjaus on osa ohjaajan työnohjaajakoulutuksen harjoittelua.  

Ohjaaja YTT Tiina Sotkasiira opiskelee keho-orientoituneeksi työnohjaajaksi Tuntumaa Oy:n työnohjaajakoulutuksessa. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden tohtori ja työskentelee Itä-Suomen yliopistossa. Hänellä on kokemusta myös järjestötyöstä, yrittäjyydestä sekä aikuisopettajan pedagoginen pätevyys.

Jos pohdit, onko tämä sinulle sopiva ryhmä, ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään tätä yhdessä.