Kesällä täristään ulkona (ja sisällä)

Kesän ajan ohjaan yksittäisiä ihmisiä ja pareja ihan normaalisti. Pieniä lomasia pidän silloin tällöin, mutta suurimman osan kesästä olen Joensuussa. Ota rohkeasti yhteyttä myös heinäkuussa. Varmasti löydämme sopivan hetken tulla ohjaukseen.

Tämän lisäksi ohjaan ulkona ryhmässä tehtävän TRE-harjoituksen kesän ajan joka toinen keskiviikko klo 17.30-18.45 . Päivämäärät ovat 30.6., 14.7., 28.7. ja 11.8. ja paikkana Noljakka. Yhden harjoituskerran hinta on 10 euroa ja se maksetaan joko käteisellä tai voin myös lähettää laskun sähköpostiisi.

Sateella ja kylmällä ilmalla harjoitus perutaan. Ilmoitan perumisesta FB-sivulla samana päivänä klo 10 mennessä. Jos kiinnostuit osallistumaan ryhmään, niin pistä viestiä tiina@tutkivaote.fi tai pirauta puh. 040 7166107.

Laitan paluupostissa tarkemmat ohjeet paikasta ja muista käytännön asioista. Ilmoittautumista tarvitaan, koska TRE-ohjaukseen kuuluu se, että ohjaukseen tuleville kerrotaan tiettyjä, esim. TRE:n vaikutuksiin liittyviä asioita, jo ennen harjoittelun aloittamista. Ensimmäisen kerran jälkeen ilmoittautuminen ei enää ole tarpeen, vaan voi vain tupsahtaa paikalle.