Toukokuun tapahtumia

Aurinko jo lämmittää ja lumet sulavat vauhdilla. On aika viedä TRE-harjoitus ulos luontoon!

2.5. järjestettäväksi ajateltu TRE-ohjaus siirtyy noin kuukaudella eteenpäin, koska tulevan viikonlopun sää näyttää kolealta.

Järjestän siis su 30.5. klo 14-15.30 tapahtuman, jossa ohjaan matalan kynnyksen TRE-harjoituksen Noljakan alueella, Joensuussa. Harjoitus sopii ihan kaikille, jotka pystyvät liikkumaan pienen matkan epätasaisessa maastossa. Ne, joille tärinä on tuttua, voivat tehdä omaa harjoitustaan ohjattuna. Ensikertalaiset pääsevät kokeilemaan alkuliikkeitä ja ehkä saavat esimakua kehon itsensä tuottamasta tärinästä tai muusta liikkeestä. Kaikille on luvassa rentoutumista, joka liittyy luonnossa liikkumiseen ja TRE-harjoitukseen. Ohjauksen hinta on 10 euroa.

Tarkempaa tietoa saat ilmoittautumisen (27.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen tiina@tutkivaote.fi) jälkeen minulta.

Tätä ennen TRE-menetelmän perusteet voi ottaa haltuun Riverian järjestämällä TRE-kurssilla joko perjantaina 21.5. klo 12–15.30 tai lauantaina 22.5. klo 9–12.30. Toimin kursseilla ohjaajana. Näille kursseille voi toki tulla ihan suoraankin, ilman että osallistuu 2.5. tapahtumaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Riverian nettisivujen kautta. Kursseista ja niiden ohjelmasta löydät lisätietoa yllä olevista linkeistä.